Álmosdi Hajdú Sport Egyesület !

Az egyesület 2007-ben alakult meg, Asztalos Sándor akkori alpolgármester vezetésével. A csapat egy barátikörbör alakult meg.Akkor edzéseket a csapatunknak Matula József tartotta. 

A csapat a 2007/2008-as szezont a megye III-as bajnokságban kezdte. Kevés tapasztalattal de annál nagyobb lelkesedéssel a 8. helyen végzett 4 ponttal. A csapat vezetősége és játékosai  sok negatív  kritikát kapott. De ennek ellenére sem adták fel.

A következő bajnokság, a 2008/2009-es szezon kezdetére sok új játékos érkezett hozzánk akik rutinosabbak és tapasztaltabbak voltak, ezzel nagyon sokat tudtak segíteni a fiataloknak. Közülük is kiemelve Mezei Sándort aki késöbb átvette Asztalos Sándortól a csapat irányítását,és a szezon első mérkőzésén,amit hazai pályán, a falunap alkalmával játszottunk Nyírábrány ellen és 1:0 -ra megnyertünk. Ez a mérkőzés nagyon nagy önbizalmat adott a csapatnak, és a szezonbeli szerepléshez is,az 5. helyen végeztünk 32 ponttal.

A 2009/2010-es szezont egy osztállyal feljebb a megye II-ben kezdtük meg. A megye II.-es csapat mellet egy ifi és egy megye III-as csapat is szerepelt. A megye II.-es szezon erősnek bizonyult de nagyon sok szép mérközéssel a 13. helyen tudtunk zárni. Az ifi csapat kevés sikerrel, de alázattal tették a dolgukat. Sok fiatal játékost kitudtunk próbálni megye II- es és III-as szinten. A megye III-as csapat mely a kimaradt játékosokból állt össze, akik munkahelyük vagy más okok miatt nem tudták vállalni a megye II-es szintet.

A 2010/2011-es szezonban a csapat anyagi okok miatt megye III-as osztályba lépett vissza,de a csapat felkészültsége és az előző évi tapasztalat gyümölcse a 2. helyet hozta, amit hazai pályán ünnepeltek meg.

Köszönetet szeretnénk mondani az Álmosdi Polgármesteri hivatalnak akik biztosítják a csapat szállítását,és mind azoknak akik anyagilag,mind szakmailag támogatták a csapatot.

Külön köszönetet szeretnénk mondani a szurkolóinknak a csapat buzdításáért,köszönjük a bizalmukat és a csapat iránti szeretetüket.

                                                                  Hajrá Álmosd!

 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni

Asztalos Sándornak

Matula Józsefnek

Markovics Lászlónak

Farkas Pálnak

Sarudi Sándornak

Puja Györgynek

Ari Sándornak

Mezei Sándornak

Kozák Jánosnak

Tóth Lászlónak

de nem utolsó sorban Laca Andrásnak!

Köszönjük csapat felé nyújtott támogatásukat és hűségüket!